Trust Graphics

DRUKKEN OP PVC EN POLYPROPYLEEN

Alles wordt gedrukt in Offset UV. Het grote voordeel daarvan is (in vergelijking met zeefdruk) dat je zeer scherpe beelden kan drukken en dat het goedkoper en sneller kan. Ideaal voor het bedrukken van kunststoffen zoals pvc of polypropyleen. Het bedrukken van fullcolor beelden kan perfect gedetailleerd in offset UV.

  • Drukken op polypropyleen: tafelstaanders voor grote merken in horeca, voeding,...
  • Tabbladen in polypropyleen met twee of vier boorgaatjes. Tabbladen in kunststof zijn zeer sterk en onkreukbaar. Tabbladen in polypopyleen kunnen we maken op A3, A4, A5, A6,... met of zonder boorgaatjes. Tabbladen worden gedrukt in scherpe offsetkwaliteit: raster 300, gedrukt in PMS kleuren of quadri + PMS kleuren. Alles wordt gemaakt op vraag van de klant. Bestaande kapvormen voor set tabbladen A4 en A5 beschikbaar. Bijhorende ringmappen in karton of polypropyleen, full color gedrukt in offset met twee of vier ringen kunnen ook op aanvraag aangemaakt worden.

?Wenst u meer te weten over dit product of wenst u binnen de 24 uur een prijsofferte? Stuur dan gerust een mailtje naar info@trustgraphics.be.

FOTO'S

Drukken op pvcDrukken op pvcDrukken op pvcDrukken op pvcDrukken op pvc: deurhangerDrukken op polypropyleen: tafelstaanders voor grote merken in horeca, voeding,...Drukken op polypropyleen: tafelstaanders voor grote merken in horeca, voeding,...Drukken op polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenDrukken op pvc of polypropyleenEnkele deurhangersDrukken op pvc of polypropyleenPVC stickers voor op ramen, kasten en deurenPVC stickers voor op ramen, kasten en deurenPVC stickers voor op ramen, kasten en deurenPVC stickers voor op ramen, kasten en deurenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenVerpakkingen in polypropyleenVerpakkingen in polypropyleenPVC telefoonkaartenPVC telefoonkaartenPVC telefoonkaartenTabbladen in polypropyleen 0,5 mm met twee of vier boorgaatjesValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleenValiesjes in polypropyleen