Trust Graphics

DRINKBEKERS

Drinkbekers met IML etiket

Drinkbekers in hard polypropyleen (pp) die bij het spuitgieten voorzien worden van een In Mould Labeling-etiket. Daardoor versmelt het etiket samen met de beker en bekomen we een drinkbeker die voorzien is van een zéér mooie en scherpe offsetbedrukking. Het etiket is als het ware één geworden met de drinkbeker. Bedrukking in zeefdruk (eerste foto) of tampondruk is alsook mogelijk voor logo's en tekst.

» Foto's

Drinkbekers in 3D

Meer informatie hierover vind je op de pagina over drinkbekers in 3D.

Mokken / Mugs

Drinkbekers met verandering in bedrukking bij het ingieten van een warme drank

Drinkbekers in aardewerk voorzien van bedrukking die veranderd wanneer de beker wordt gevuld met warme drank. Wanneer de beker de warmte voelt, verdwijnt het drukwerk en verschijnt er een nieuw beeld. Alles is mogelijk op vraag en volgens idee van de klant.

?Wenst u meer te weten over dit product of wenst u binnen de 24 uur een prijsofferte? Stuur dan gerust een mailtje naar info@trustgraphics.be.

FOTO'S

Drinkbekers met een IML etiketDrinkbekers met een IML etiketDrinkbekers met een IML etiketDrinkbekers met een IML etiketDrinkbekers met een IML etiketDrinkbeker met een IML etiketDrinkbekers met verandering in bedrukking bij het ingieten van een warme drankPromotionele drinkbekers voor kinderenPromotionele drinkbekers voor kinderen