Trust Graphics

POLSBANDJES

  • Ideaal bij fuiven of grote evenementen.
  • In alle kleuren verkrijgbaar.
  • In grote aantallen.
  • In tyvek of in vinyl.

Polsbandjes in tyvek

Polsbandjes

Het lijkt papier, maar is het niet. Tyvek is een heel dicht geweven materiaal dat veel betere eigenschappen heeft dan normaal papier. Wij gebruiken enkel de echte tyvek van Dupont. Zo is het bijvoorbeeld waterbestendig en veel sterker dan papier. Het is licht en prettig om te dragen.

Onze tyvek bandjes worden door middel van een geperforeerde plakstrip rond de arm van de bezoeker geplakt. Hierdoor past het bandje zowel volwassenen als kinderen. Het is niet mogelijk de plakstrip te openen en weer te sluiten. De tyvek polsbandjes zijn dus niet overdraagbaar. Wij gebruiken een ultra sterk klevende kleefstrip met speciale microperforatie die scheurt bij een poging om het los te maken. Dus zekerheid verzekerd en fraude is uitgesloten. Wij garanderen u de beste marktkwaliteit te leveren aan de beste prijs. Wij werken alleen met merkprodutcen.

Op verzoek kan de lengte van het tyvek bandje kosteloos worden ingekort. Tyvek is een neutraal product zonder allergische reacties.

Breedte

De tyvek bandjes kunnen wij leveren in twee verschillende breedtes, al naar gelang uw behoefte 25 mm of 19 mm. De lengte van de bandjes bedraagt bij allebei de breedtes 255 mm.

25 mm breed
Venstermaat drukwerk: 100 mm x 20 mm, kan groter maar houd er rekening mee dat een groter beeld kan overlappen bij het aanbrengen van de bandjes. Voordeel: heel sterk, dus extra geschikt voor meerdagen-events.

19 mm breed
Venstermaat drukwerk: 100 mm x 15 mm, kan groter maar houd er rekening mee dat een groter beeld kan overlappen bij het aanbrengen van de bandjes. Voordeel: sterk, zit goed en goedkoper.

Kleur

De tyvek bandjes zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren en zijn tevens leverbaar voor bijvoorbeeld special guests door een aantal van het order in een ander kleur te bestellen (veelvouden van tien) zonder meerprijs. De Tyvek bandjes zijn altijd gratis genummerd. U kunt dus heel simpel nagaan hoeveel bandjes u nog hebt of hoeveel er al verkocht zijn. Het nummer kan ook dienen als extra controlemiddel.

25 mm breed   19 mm breed
Koningsblauw ref. 2001   Neonblauw ref. 2031
Zeegroen ref. 2002   Zeegroen ref. 2032
Heldergeel ref. 2003   Heldergeel ref. 2033
Vuurrood ref. 2004   Vuurrood ref. 2034
Neonroze ref. 2005   Neonroze ref. 2035
Donkerblauw ref. 2006   Helderpaars ref. 2039
Lichtblauw ref. 2007    
Heldergroen ref. 2008    
Helderpaars ref. 2009    
Aqua ref. 2010    
Oranje ref. 2011    
Zwart ref. 2012    
Wit ref. 2013    
OPGELET Door de kleurinstellingen van uw computer en scherm kunnen de kleuren er iets anders uitzien.

Bedrukking

Uiteraard kunnen de bandjes bedrukt geleverd worden. De normale drukkleur voor de tyvek bandjes is zwart. Op verzoek zijn ook andere kleuren, zonder meerprijs, mogelijk. Niet alleen tekst maar ook logo's e.d. behoren tot de mogelijkheden. Aanleveren van het ontwerp kan digitaal (bijvoorbeeld via email), alle gebruikelijke bestandsformaten kunnen wij verwerken.

Als u meerdere kleuren tyvek bandjes bestelt, dan is het zonder meerprijs mogelijk deze van dezelfde opdruk te voorzien. U betaalt in dat geval dus maar eenmalig de opstartkosten.

Polsbandjes in vinyl

  • Polsbandjes in vinyl in alle kleuren, zowel bedrukt als onbedrukt.
  • Vinyl voelt aan zoals plastic.

?Wenst u meer te weten over dit product of wenst u binnen de 24 uur een prijsofferte? Stuur dan gerust een mailtje naar info@trustgraphics.be.

FOTO'S

Polsbandjes van vinyl in alle kleuren